Nordic Art & Jag

Det är på dagen är en månad kvar till min separatutställning börjar på Nordic Art i Stockholm. Fredagen den 12 mars inleds den med bokade förhandsvisningar, och på lördagen och söndagen är det vernissagehelg för hela härligheten. Max 10 stycken får vistas i galleriet på samma gång.

Jag kommer att vara på plats både under fredagen och under helgen och hoppas på många härliga (och coronasäkra) möten med er som har möjlighet att komma! För er som vill boka in er på förhandsvisningen under fredagen går det bra att ringa den eminente galleristen Anders Tyllbrant och komma överens om tid på tele: 076 410 80 29

Så, idag firar jag in detta nya, gamla livet med en film. Det är över ett år sedan jag var, rent fysiskt, i utställningssammanhang. Vem vet när det blir igen? Det är lika bra att fira lite extra!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: