Akvarellmålning på Galleri Sjöhästen

En målarlåda med akvarellfärg och akvarellpenslar

2017 ställde jag ut på Galleri Sjöhästen i Nyköping. Hannele, den eminenta galleristen, frågade om jag ville göra någon slags happening kring utställningen, en målaraktivitet på vernissagedagen med besökarna som publik. Det kan ju kanske vara så att många av de som kommer till en konstutställning inte har så mycket hum om hur det går till i själva målarprocessen, utan beundrar (eller förfärar)) bara resultatet.

Så sagt och gjort, här fick de en kort inblick i mitt måleri där jag bland annat visade dem hur jag förenklat målar både figurer och bilar utan att addera så mycket detaljer. Det blev minst sagt ett uppskattat event. Håll bara huvudet lite på sne så ska du få se 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: