Glad Sommar från ateljén

midsommarblommor i akvarell

Semestern står för dörren och imorgon är det midsommar! Jag har varit lite slö med att göra uppdateringar här på min lilla blogg då jag har haft fullt upp med att färdigställa målningar till höstens utställningar. Och eftersom jag ändå har dig på tråden kan jag berätta att först ut efter ledigheten ställer jag ut tillsammans med min vän och kollega Karin Holmström hos Södertälje Konstförening. I det vackra gamla rådhuset på torget kommer vi tillsammans visa ett stort urval av nya akvareller och oljor/akryler. Med helt skilda uttryck dessutom!

Efter det, om allt vill sig väl med pandemin, hägrar höstens stora konsthändelse med Affordable Art Fair i Stockholm. Men mycket vatten ska rinna under broarna innan dess, och först kommer en mycket efterlängtad ledighet. Med det vill jag önska dig en riktigt skön sommar, och bjuda på en kort filmsnutt på hur man enkelt får ihop sin midsommarbukett!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: