Välkommen in

I helgen hade jag vernissage på Nordic Art. Jag konstaterade att det var över ett år sedan jag befann mig i en sådant sammanhang så det kändes nästan surrealistiskt. Som att få hälsa på i ett annat liv, i en svunnen tid innan pandemin la sig som ett blött täcke över oss.

Jag vet att det var fler som ville komma om de hade kunnat. Galleriet följer restriktionerna till punkt och pricka, om inte mer, men rädsla kan man inte marknadsföra sig igenom och förbi. Människor har olika skäl till sina kval och farhågor, och det sagt med all respekt. Därför har jag gjort en liten film, för dig som velat vara där. Så kan du åtminstone se den lite kort på håll. Så, välkommen in!

Utställningen pågår denna veckan ut och akvarellerna ligger även online på galleriets hemsida

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: